Would you like to switch to the English site?

Een zwarte gereedschapskist met verschillende gereedschappen erin

Gereedschapsets & -koffers 

Alles zit erin, alles is klaar voor gebruik. Met de gereedschapsets en gereedschapskoffers van PARKSIDE kan het niet misgaan. Voor DIY-beginners of ervaren doe-het-zelvers: Onze allround-talenten verzamelen universeel gereedschap zoals schroevendraaiers of tangen. Voor eenvoudige reparaties of complexe renovatieprojecten zijn onze speciale sets voor hout (en nog veel meer) jouw betrouwbare partner. 

Categorieën

Home

Alles weergeven

Vind je gereedschapsset

Alles in één. Of alles wat je voor bijzondere klussen nodig hebt. Welke gereedschapskist of -set gebruik jij om je werkplaats compleet te maken?

Metalen gereedschapskist met laden gevuld met gereedschap.
Gereedschapskist gevuld met gereedschap op houten ondergrond.

De allrounder

Hamer, kniptang, handzaag. Waterpomptang en schroevendraaier. Plus vele bits voor kleine en grote plannen. Een goed gevulde gereedschapskist is de perfecte keuze voor beginnende en gevorderde doe-het-zelvers. Thuis in je eigen werkplaats – of stevig verpakt voor onderweg.

Uitgebreide schroevendraaier- en bitset voor de houten wand.

De professionele monteur

Alles bij de hand! Met een schroevendraaier en bitset ben je voorbereid op elke doe-het-zelfuitdaging. Verwissel eenvoudig de bits en werk comfortabel met de ergonomisch gevormde handvatten. Houd je gereedschap netjes georganiseerd in de praktische kunststofhouder.

Gereedschapsset voor elektricien in tas naast lampkabel met luster terminal.

De elektricien

Van stripgereedschap tot spanningstesters: Met een gereedschapsset voor elektriciens werk je veilig. De hoogwaardige isolatie beschermt je tot 1000 volt. Dankzij de praktische opbergtas vergeet je onderweg geen gereedschap.

Welke gereedschapskist is de juiste voor jou?

Dat begrijpen we! Met zoveel keuze is het moeilijk kiezen. Daarom hebben we een paar tips voor je om de ideale gereedschapskist te vinden voor je doe-het-zelfprojecten.

Kijk eerst naar de grootte en capaciteit. Welk gereedschap gebruik je regelmatig – en hoeveel ruimte nemen ze in beslag? Een te grote kist kan onhandig zijn en onnodig veel ruimte innemen. Een te kleine kist biedt misschien niet genoeg ruimte voor het gereedschap dat je nodig hebt. Of voor het gereedschap dat je in de toekomst nog wilt aanschaffen!

Een ander belangrijk punt is materiaal en duurzaamheid. Gereedschapskisten van hoge kwaliteit zijn vaak gemaakt van robuuste materialen zoals aluminium, kunststof of staal. Een aluminiumkist is licht van gewicht maar toch sterk. Daarentegen is een kist van kunststof veel goedkoper. Stalen kisten bieden je maximale stabiliteit, maar zijn vaak erg zwaar. Als je de kist nodig hebt voor onderweg, moet hij verstevigde hoeken, handvatten en sluitingen hebben. Met goed gevoerde draagriem kun je de kist gemakkelijker transporteren. Als je iets meer betaalt, verdien je dat op de lange termijn weer terug.

Een goede organisatie is alles! Zo werk je efficiënt en heb je minder stress. Je kunt het beste een kist kiezen met verschillende vakken, laden of zakken. Zo kun je je gereedschap in categorieën indelen. Sommige kisten hebben individuele sleuven of rubberbanden om ieder gereedschap stevig vast te zetten. Dankzij afneembare inzetelementen of modulaire systemen kun je je gereedschap flexibel organiseren en gemakkelijk terugvinden. Een doorzichtig deksel geeft je snel een overzicht.

Weet je nu al beter welke gereedschapskist bij je past? Bij PARKSIDE vind je wat je zoekt. Van een compacte kist die je zelf vult tot een goed gevulde gereedschapsset.

Twee smartphones met uitzicht op de PARKSIDE app Apparaatoverzicht en het startscherm met Arnold Schwarzenegger

iOS of Android? Maakt niet uit!

De PARKSIDE app staat voor je klaar! Met behulp van deze app kan je je accu via Bluetooth® en je oplader via WLAN met elkaar verbinden en optimaal instellen voor jouw klus. Klaar om te verbinden?

10.000+ Downloads
Google Play Store BE-NL

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

App Store Apple BE-NL

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.