Would you like to switch to the English site?

Een groen-zwarte stofzuiger ligt op een chapevloer met een extra opzetborstel

Stofzuigers & reinigingsapparaten 

Zo wordt alles schoon! Verwijder vuil van vloeren, tapijten of meubels en geef je huis een frisse glans. PARKSIDE biedt een ruim assortiment van krachtige stofzuigers en reinigingsapparaten voor elke uitdaging. Van de hogedrukreiniger voor het grove vuil – tot de stofzuiger voor vervelende haartjes.

Categorieën

Home

Alles weergeven

Wie zuigt wat het beste?

Stof en kruimels, as en roet, water en modder. Je kunt alles in een keer opzuigen. We laten je zien welke tool je helpt bij welk vuil.

Nat- en droogzuiger in een garage.
De houten vloer wordt gereinigd met een draadloze handstofzuiger.

Stofzuiger

De klassieker in de strijd tegen stof en vuil! Of het nu op tapijt, tegels of parket is – hij zuigt alles betrouwbaar weg. Met verschillende opzet- en mondstukken kun je ook stoelen, banken en moeilijk bereikbare hoeken schoonmaken.

Geknielde persoon maakt schoorsteen schoon met aszuiger.

Aszuiger

Heb je een open haard of een barbecue in de tuin? Dan maakt een aszuiger het schoonmaken gemakkelijk voor je. Hij zuigt moeiteloos as- en roetresten op zonder stof te doen opwaaien. Voor ontspannen avonden bij het haardvuur – en het volgende barbecueseizoen.

Natte stenen vloeren worden gereinigd met een nat- en droogzuiger.

Nat- en droogzuiger

De zuiger voor het grove werk! De nat- en droogzuiger is een must voor garage, kelder en werkplaats. Gebruik deze zuiger voor het eenvoudig opzuigen van vochtig vuil en water. Vloeistoffen en vuildeeltjes worden gescheiden door speciale filters.

Zo zuig je met maximale efficiëntie

Haal het beste uit je zuiger en geniet van het bijzonder grondige resultaat. Wij vertellen je waar je op moet letten.

Het juiste opzetstuk – voor de juiste ondergrond. Het opzetstuk dat je gebruikt is cruciaal om je vloeren schoon te maken en te beschermen. Gladde vloer, tapijt of tegels: elk oppervlak stelt zijn eigen eisen. Voor gladde vloeren zoals parket of tegels kun je het beste een opzetstuk met borstel gebruiken. Het neemt effectief vuil op zonder krassen op de vloer te maken. Voor tapijten zijn er speciale tapijtborstels die diep zittend vuil en haar loskrijgen.

Om de levensduur van je zuiger te verlengen, moet je de vuil- en stofbak regelmatig legen. Een overvol reservoir vermindert niet alleen de zuigkracht, maar kan ook de filters blokkeren en ervoor zorgen dat je zuiger sneller slijt dan nodig is. Je controleert het reservoir het beste voor elk gebruik en leeg hem als hij ongeveer halfvol is. Zo zorg je voor een constante zuigkracht en verspreid je minder allergenen en fijnstof in de lucht.

Draai één keer door de ruimte – en je bent klaar! Bij het zuigen willen we vaak tijd besparen. Haast leidt echter niet tot de beste resultaten. Voor een echt diepe reiniging zijn langzame en grondige bewegingen nodig. Werk in kleine delen en beweeg de stofzuiger langzaam naar voren en naar achteren. Hierdoor kan de zuiger het vuil, stof en haar grondig opnemen, vooral op tapijten. Op die manier hoef je de ruimte niet nog eens extra te zuigen en bespaar je uiteindelijk tijd en energie.

Met PARKSIDE-zuigers heb je een ruime keuze. Vind de zuiger die bij jouw uitdagingen past – en de juiste bijpassende accessoires.

Twee smartphones met uitzicht op de PARKSIDE app Apparaatoverzicht en het startscherm met Arnold Schwarzenegger

iOS of Android? Maakt niet uit!

De PARKSIDE app staat voor je klaar! Met behulp van deze app kan je je accu via Bluetooth® en je oplader via WLAN met elkaar verbinden en optimaal instellen voor jouw klus. Klaar om te verbinden?

10.000+ Downloads
Google Play Store BE-NL

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

App Store Apple BE-NL

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.