Would you like to switch to the English site?

Schuurmachines & accessoires 

Werk je oppervlakken netjes af: PARKSIDE biedt krachtige schuurmachines en bijpassende accessoires om hout, metaal en andere materialen moeiteloos te bewerken. Van bandschuurmachines tot schuurmachines voor nauwkeurige afwerkingen, voor grote oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen. Eenvoudig bestellen en aan de slag gaan!

Categorieën

Home

Alles weergeven

Jouw project, jouw schuurmachine

Je hebt een plan: je wilt schuren, polijsten, gladmaken. Maar welke schuurmachine is geschikt voor wat? Wij vertellen je het.

Slijpmachine met licht en accessoires op houten oppervlak.
Het houtoppervlak is afgewerkt met een bandschuurmachine.

Bandschuurmachine

Snel grote oppervlakken schuren! Een bandschuurmachine gebruik je bijvoorbeeld voor het schuren van houten vloeren, het verwijderen van verf of het gladmaken van oneffen oppervlakken. Met de smalle schuurband werk je nauwkeurig in hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen.

Haakse slijper met gereedschap op houten oppervlak.

Haakse slijper

Ook bekend als slijptol of flex. Je kunt een haakse slijper gebruiken voor zowel slijpen als snijden. Met verschillende slijpschijven en opzetstukken bewerk je metalen, tegels, steen – en zelfs beton.

Fijnslijpmachine op batterijen bewerkt roestig staal.

Fijnboorslijpmachine

Slijpen, graveren, polijsten, frezen en zelfs snijden: de fijnboorslijpmachine is een populair gereedschap voor hobbyisten, sieradenmakers en modelbouwers. Met de veelzijdige opzetstukken is hij bijzonder geschikt voor delicaat werk en fijne details.

In drie stappen perfect schuren

Goed schuren – voor optimale resultaten. Hier lees je waar je op moet letten!

Voordat je begint met schuren is een goede voorbereiding belangrijk. Verwijder losse verfresten, lak of roest van het oppervlak dat je wilt bewerken. In houten oppervlakken kun je oneffenheden of diepe krassen compenseren met plamuur of houtvuller. Hoe beter je je voorbereidt, hoe gelijkmatiger je resultaat zal zijn.

Welke korrel gebruik je? Kies nu het juiste schuurmateriaal voor jouw project. Schuurpapier is beschikbaar in verschillende korrelgroottes, van grof (lage korrel) tot fijn (hoge korrel). Grof schuurpapier is geschikt om snel materiaal te verwijderen. Fijn schuurpapier kies je voor een perfecte afwerking en een glad, egaal oppervlak. Begin dus het beste grof – en ga dan verder met een fijnere bewerking.

Aan de slag! Met de juiste schuurtechniek. De wijze waarop je je schuurmateriaal verplaatst heeft een grote invloed op je eindresultaat. Houd het materiaal vlak en onder een gelijkblijvende hoek met het oppervlak. Oefen een gelijkmatige druk uit en beweeg het in rechte lijnen of licht cirkelvormige bewegingen. Schuur niet te lang op één plek! En werk voorzichtig aan rondingen en randen. Zo voorkom je ongelijkmatige afslijping – en krijg je een topresultaat.

Met schuurmachines en accessoires van PARKSIDE ben je goed uitgerust.

Twee smartphones met uitzicht op de PARKSIDE app Apparaatoverzicht en het startscherm met Arnold Schwarzenegger

iOS of Android? Maakt niet uit!

De PARKSIDE app staat voor je klaar! Met behulp van deze app kan je je accu via Bluetooth® en je oplader via WLAN met elkaar verbinden en optimaal instellen voor jouw klus. Klaar om te verbinden?

10.000+ Downloads
Google Play Store BE-NL

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

App Store Apple BE-NL

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.