Would you like to switch to the English site?

Een metalen plank met gereedschap erop

Werkplaatsinrichting 

Creëer je perfecte DIY-woning! Met werkplaatsinrichting van PARKSIDE profiteer je van een ruime keuze tegen de beste prijs. Van de functionele werklamp tot de juiste opbergruimte voor je gereedschap en materialen: Je vindt hier alles wat je zoekt, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Je krijgt het zo voor mekaar!

Categorieën

Home

Alles weergeven

Dit hoort in elke werkplaats

De beste plek om je projectideeën te realiseren is je eigen werkplaats. We laten je zien wat in geen geval mag ontbreken.

Gereedschapskist gevuld met talloze gereedschappen op houten ondergrond.
Gevulde gereedschapskist met accessoires op houten oppervlak.

Ruimte om op te bergen en te organiseren

Schep orde – en bespaar jezelf veel tijd. Gereedschapskisten en opbergdozen voor accessoires en materialen maken het gemakkelijk om je werkplaats te organiseren. Zo verhoog je de veiligheid op je werkplek en vind je direct alles wat je nodig hebt.

Acht verschillende tangen op houten oppervlak.

De belangrijkste handgereedschappen

Hamer, zaag, schroevendraaier. Een rolmaat – en een goede tang. Een uitgebreide set handgereedschap is een must voor elke werkplaats. De praktische allrounders zijn veelzijdig en geschikt voor zowel reparatiewerkzaamheden als doe-het-zelfprojecten.

Opknoping batterij LED werklamp biedt licht.

Een goede verlichting

Een krachtige werklamp is onmisbaar in elke werkplaats. Zorg er wel voor dat je de lamp ook flexibel kunt richten. Zo schijnt het licht precies waar je het nodig hebt. Dat is goed voor je ogen en heb je overal helder zicht – zelfs in de donkerste hoeken.

Van idee tot project: Zo pak je dat aan!

Jouw werkplaats, jouw ideeën. Laat ze groeien met PARKSIDE! We laten je zien hoe een doordachte organisatie je nog creatiever en productiever maakt.

Je hebt een idee? Maak er dan een plan van. Voordat je aan je project begint, neem je de tijd om na te denken over het proces en alle materialen en gereedschappen te organiseren die je ervoor nodig hebt. Je kunt ook een lijst met stappen en klussen maken. Dit helpt je om het overzicht te houden en onnodige onderbrekingen te minimaliseren.

Creëer nu de perfecte werkplek. Dit brengt je sneller naar je doel – en beschermt je gezondheid. Zorg ervoor dat je werkbank op de juiste hoogte is ingesteld. Zo ontlast je je rug en nek. Voor een helder zicht moet je werkplek voldoende verlicht zijn. Zorg ervoor dat je de benodigde gereedschappen en materialen direct bij de hand hebt. Zo vermijd je onnodige handelingen en werk je nog efficiënter.

Al je spullen netjes opgeruimd. Houd je werkplaats schoon en ruim deze regelmatig op. Zo maak werk je veiliger – en creëer je je eigen creatieve werkplek. Werkbladen moeten vrij zijn van vuil en stof. Spaanders en afval verzamel je in opvangbakken. Een goede ventilatie verbetert de luchtkwaliteit – vooral als je projecten stoffig zijn.

Klaar voor de start? Je kunt het! Bij PARKSIDE vind je een groot assortiment voor de inrichting van je werkplaats.

Twee smartphones met uitzicht op de PARKSIDE app Apparaatoverzicht en het startscherm met Arnold Schwarzenegger

iOS of Android? Maakt niet uit!

De PARKSIDE app staat voor je klaar! Met behulp van deze app kan je je accu via Bluetooth® en je oplader via WLAN met elkaar verbinden en optimaal instellen voor jouw klus. Klaar om te verbinden?

10.000+ Downloads
Google Play Store BE-NL

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

App Store Apple BE-NL

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.