Would you like to switch to the English site?

Een tuinkist met groenten erin

Tuinkassen & serres

Maak je planten gelukkig: Ons assortiment van tuinkassen en serres biedt alles wat je nodig hebt om tomaten, courgettes en nog veel meer te beschermen. Of je nu een ervaren tuinier bent of een echte beginner! Creëer optimale omstandigheden voor je groene vrienden met PARKSIDE en groei mee met elk project.

Categorieën

Home

Alles weergeven

Geniet het hele jaar door van je tuin

Een broeikas beschermt niet alleen je planten. Wij vertellen je welke voordelen een aanschaf bovendien kan hebben.

Vrouw en meisje met kas omringd door planten in potten.
Uitzicht in een kas met talloze groene planten in potten

Laat je groenten langer groeien

Of je kruiden, bloemen en fruit. Een broeikas geeft je de mogelijkheid om het groeiseizoen te verlengen. Dankzij de beschermde omgeving en het gecontroleerde klimaat kun je vroeger zaaien in de lente en langer oogsten in de herfst.

Twee groene paprika's op een paprikaplant

Bieden bescherming tegen slecht weer en ongedierte

Regen, hagel en sneeuw: Blijf buiten! Een broeikas is als een beschermend schild voor je planten. Behalve slecht weer houdt een kas ook ongedierte zoals insecten of vogels op afstand. Zo hoef je geen chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Uitzicht in een kas met planten en bomen in potten

Exotische planten kweken

Ontdek een geheel nieuwe botanische diversiteit. In een kas kun je exotische bloemen, zeldzame kruiden of zelfs tropische vruchten kweken die normaal niet in je tuin groeien. Van edele orchidee tot sappige ananas.

Zo kies je je nieuwe broeikas

Je denkt aan de aanschaf van een broeikas? Geweldig idee! We hebben een paar tips voor je waar je op moet letten bij het kiezen.

Voordat je een kas kiest, is één overweging bijzonder belangrijk: de perfecte plek in je tuin. Kies een plek die voldoende zonlicht krijgt – minstens zes uur per dag. Zorg er ook voor dat je nieuwe plantenhuis zo goed mogelijk beschermd is. Zo is hij beschermd tegen harde wind en eventuele nachtelijke vrieskou. Heb je een geschikte plek gevonden?

Dan gaan we verder met juiste afmetingen en het juiste materiaal. Denk na over hoeveel ruimte je nodig hebt – zowel voor je huidige als voor je toekomstige tuinplannen. Denk van tevoren ook goed na over het materiaal. Polycarbonaat is licht, splintervrij en houdt uv-stralen tegen. Zo heb je het hele jaar door plezier van je broeikas.

Zomer en winter. Je planten hebben het hele jaar door frisse lucht nodig. Kies een model met ventilatieramen om warmteophoping te voorkomen. Een goede isolatie houdt je planten warm in de winter en beschermt ze tegen te grote hitte in de zomer. Een intelligent bewateringssysteem bespaart tijd en voorziet je planten optimaal van water. Van druppelirrigatie tot vochtigheidssensoren: jij beslist wat het beste bij je plannen past.

We wensen je veel plezier met je nieuwe broeikas! In het PARKSIDE-assortiment vind je zoals altijd broeikassen van topkwaliteit tegen de best mogelijke prijs.

Twee smartphones met uitzicht op de PARKSIDE app Apparaatoverzicht en het startscherm met Arnold Schwarzenegger

iOS of Android? Maakt niet uit!

De PARKSIDE app staat voor je klaar! Met behulp van deze app kan je je accu via Bluetooth® en je oplader via WLAN met elkaar verbinden en optimaal instellen voor jouw klus. Klaar om te verbinden?

10.000+ Downloads
Google Play Store BE-NL

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

App Store Apple BE-NL

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.