Would you like to switch to the English site?

Een vrouw verwijdert stenen uit een geperforeerde muur met een boor

Er moet wat gedaan worden? Je kunt het!

Wij bij PARKSIDE zijn hiervan overtuigd: iedereen moet de mogelijkheid hebben om klussen die in huis en tuin moeten worden gedaan, zelf aan te pakken. Van een plug in de muur tot die ene lastige klus. Dat is waar wij bij PARKSIDE op gebrand zijn en ons voor inzetten.

Dit krijg je met PARKSIDE

Een 20-volt accu haakse slijper werkt op een dunne metalen buis, vonken en metalen delen vliegen in het rond

Kwaliteit voor de beste prijs

Bij PARKSIDE kan je hier zeker van zijn: om ervoor te zorgen dat jij klussen in huis en tuin zelf kunt aanpakken, krijg je bij ons de hoogste kwaliteit en prestaties voor de best mogelijke prijs.

In een fabriekshal staat het complete PARKSIDE assortiment in de schijnwerpers

Een ruim assortiment voor iedereen

Talloze toepassingsgebieden. Diverse vermogensklassen. Daarbij eigen productsystemen, zoals onze accufamilies X20V Team en X12V Team. Ons assortiment is zo groot dat je precies vindt wat je nodig hebt – of je nu beginner of professional bent.

Een 20 volt Bluetooth-batterijlader staat op een gegroefde betonnen vloer

Steeds nieuwe mogelijkheden

Van borstelloze motor tot slimme verbinding per app: wij weten wat jou vooruithelpt en het voor jou nog makkelijker maakt om klussen in huis en tuin aan te pakken.

PARKSIDE is het best verkochte merk voor doe-het-zelf in Europa*

Of je nu een beginner of een pro bent: met zijn uitstekende kwaliteit, een continu groeiend assortiment en een onevenaarbare prijs-kwaliteitverhouding biedt PARKSIDE voor iedereen het juiste gereedschap. De tools voor succes! In de doe-het-zelfsector zijn we populairder dan ooit. Daarom heeft Euromonitor International ons uitgeroepen tot bestverkopende doe-het-zelfmerk in Europa.

Een foto van een Parkside accuschroevendraaier geflankeerd door een glimmende medaille met de inscriptie 'Nummer 1 doe-het-zelfmerk in Europa'.
Euromonitor-certificaat: PARKSIDE best verkopend doe-het-zelfmerk in Europa

Waarvoor zijn we erkend?

Euromonitor International is wereldwijd toonaangevend op het gebied van het erkennen van merken die uitstekende verkoopprestaties leveren in verschillende sectoren. In de doe-het-zelfsector presteerde in 2023 geen enkel ander merk beter dan PARKSIDE. En tot april 2025 mogen we met trots de titel van bestverkopend merk dragen.

Een man lacht terwijl hij een PARKSIDE apparaat in zijn handen houdt, geflankeerd door een glimmende medaille met de tekst 'Nummer Eén in Europa'.

Wij zeggen: Hartelijk dank!

Bedankt dat we met jou mogen meegroeien. In en rond het huis - met onze producten en ons gereedschap. Om ervoor te zorgen dat je altijd het juiste gereedschap in huis hebt, blijven we ons assortiment ontwikkelen. En ook dit jaar kan je weer veel spannende nieuwe producten verwachten!

Voor starter en doorstarter

Jij kent PARKSIDE. Met PARKSIDE Performance zet je de volgende stap! Met steeds nieuwe functies, en zoals altijd voor de beste prijs.

Een man breekt door een muur van steen met een boor-beitelhamer

Parkside

Parkside
Een man werkt aan een stenen binnenmuur met een draadloze combihamer

PARKSIDE PERFORMANCE

PARKSIDE PERFORMANCE

Goede vraag, goed antwoord

Je hebt een vraag over PARKSIDE? Misschien vind je hier al het antwoord dat je zoekt. Als dat niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij PARKSIDE kan je hier zeker van zijn: om ervoor te zorgen dat jij klussen in huis en tuin zelf kunt aanpakken, krijg je bij ons de hoogste kwaliteit en prestaties voor de best mogelijke prijs. Daartoe kun je talloze toepassingsgebieden, diverse vermogensklassen en eigen productsystemen, zoals onze accutechnologie, verwachten. Ons assortiment is zo groot dat je precies vindt wat je nodig hebt – of je nu beginner of professional bent. Van borstelloze motor tot slimme verbinding per app: je kunt je bovendien verheugen op steeds nieuwe functies.

Voor hobbyisten en doe-het-zelvers, voor starters en doorstarters! Wij bij PARKSIDE zijn ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om klussen die in huis en tuin moeten worden gedaan, zelf aan te pakken. Van een spijker in de muur tot die ene lastige klus. Met PARKSIDE krijg je alles wat doe-het-zelven in huis en tuin tot een succes maakt: van heggenschaar tot een hoogwaardige accuschroevendraaier voor de beste prijs. Met PARKSIDE Performance zet je de volgende stap: vertrouw op maximaal vermogen en steeds nieuwe functies, die je laten werken als een professional.

Van schroevendraaier tot heggenschaar: bij PARKSIDE vind je alles om de klussen die in huis en tuin moeten worden gedaan, met succes te klaren. PARKSIDE Performance biedt je zeer krachtige elektrische gereedschappen waarmee je zware klussen aankunt en geheel nieuwe functies en mogelijkheden tot je beschikking krijgt.

Neem voor vragen contact op met onze handelspartners. Hoe je hen bereikt, kom je te weten op onze contactpagina.

Het spijt ons dat er problemen zijn met jouw PARKSIDE product. Wij helpen je graag verder. Neem hiervoor contact op met onze handelspartners, die je op onze contactpagina vindt.

In de onlineshops van onze handelspartners vind je een ruim assortiment accessoires. Voor reserveonderdelen kun je eveneens contact opnemen met onze handelspartners, die je via onze contactpagina kunt bereiken.

Lang aanhoudend vermogen, hoogwaardige lithiumioncellen en de hoogste kwaliteitsnormen: onze PARKSIDE accu’s zijn echte krachtpatsers. Werk flexibeler, krachtiger en bij elke toepassing veilig. De componenten van onze X20V- en X12V-accu’s selecteren wij volgens de hoogste controle- en kwaliteitsnormen. Bovendien zijn alle componenten perfect op elkaar afgestemd. Het PARKSIDE Active Battery Management beschermt onze accu’s betrouwbaar tegen beschadigingen door diepontlading, overspanning, oververhitting en zelfontlading. De PARKSIDE Cell Balancing zorgt ervoor dat alle cellen gelijkmatig worden belast. Zo verlengen wij de looptijd en levensduur van de accu – en geven jou op elke PARKSIDE accu een garantie van 3 jaar.

Wissel flexibel tussen de gereedschappen en voorzie verschillende PARKSIDE accumachines met maar één accu van stroom. Het compacte, ergonomische X12V Team omvat meer dan 20 passende machines. In het krachtige X20V Team is één accu zelfs met meer dan 70 machines compatibel. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook ruimte en hulpbronnen. Dat is goed voor jou én het milieu.

In het X12V Team zitten jouw compacte helpers waarmee je lichte tot middelzware klussen snel en flexibel uitvoert. Zonder een wirwar van snoeren, zonder lange laadtijden en geproduceerd volgens de hoogste PARKSIDE kwaliteitsnormen. Wissel met maar één accu en oplader flexibel tussen meer dan 20 accumachines. Diverse accucapaciteiten van 2,0 tot 5,0 ampère-uur (Ah) bieden je voor elke klus de juiste looptijd en het juiste vermogen. Het X20V Team omvat zeer krachtige accu’s voor middelzware tot zware klussen. Ze zijn 100% compatibel met meer dan 70 accumachines en garanderen jou een geteste kwaliteit en veiligheid. Of er nu wordt geschroefd, gezaagd of gemaaid: hoogwaardige lithiumioncellen leveren het juiste vermogen voor je klus.

Ons PARKSIDE X20V Team is het perfecte accusysteem voor echte doeners. Om ervoor te zorgen dat bij 1800 watt de acculooptijd niet tekortkomt, zijn er de PARKSIDE 40V-machines. Dit is jouw voordeel: je hebt geen ander accusysteem nodig, want ook de 40V-producten kunnen met de accu’s van het X20V Team werken. Dat wil zeggen: 20 V + 20 V = 40 V – dus het dubbele X20V-teamvermogen! Wij adviseren om bij zeer zware klussen waarvoor maximaal vermogen nodig is, onze 40V-machines te gebruiken. Je kunt het!

Met Ready2Connect kun je via bluetooth met de PARKSIDE Smart-accu’s communiceren. Performance of Balanced, Eco of Expert: programmeer je slimme oplader eenvoudig via de PARKSIDE-app en configureer het accuvermogen individueel. Zo bescherm je de accucellen optimaal en je accu blijft zeer lang bruikbaar.

Een man zit voor een monitor in het kantoor en telefoneert via een headset

Zo neem je contact op met ons

Heb je vragen over onze producten, garantie of reserveonderdelen of heb je een klacht? Wij helpen je graag snel verder zonder moeilijk te doen.

*Bron: Euromonitor International Limited; met betrekking tot de verkoopwaarde in de winkel (RSP) in 2023, gebaseerd op onderzoek op maat uitgevoerd in maart 2024. Doe-het-zelf gedefinieerd als een combinatie van handgereedschap, elektrisch gereedschap, ijzerwaren, overige benodigdheden voor woningverbetering, tuingereedschap, potten en plantenbakken.