Would you like to switch to the English site?

Puna snaga baterije

  • Najnovija tehnologija
  • Najviši standardi kvaliteta
  • Dugotrajna snaga

Ovo vam garantujemo

Kod nas se najviši nivo performansi susreće sa maksimalnom bezbednošću. Otkrijte PARKSIDE tehnologiju baterija i radite sa više fleksibilnosti, snage i pouzdanosti pri obavljanju svakog zadatka.

Човек седи иза стакленог зида за столом и испитује радни предмет

Provereno visok kvalitet

Imate visoke standarde, a mi postavljamo visoke standarde kvaliteta. Komponente naših X 20 V Team i X 12 V Team baterija biramo prema najstrožim standardima kontrole i kvaliteta. Time vam obezbeđujemo snagu i bezbednost pri obavljanju svakog projekta.

Батерија од 20 волти приказана је апстрактно у својим појединачним деловима

Samo najbolje komponente

Sve komponente baterije se savršeno uklapaju. Budući da su baterijske ćelije podložne određenim variranjima u proizvodnji, koristimo posebno stroge kriterijume izbora kako bismo ponudili maksimalnu bezbednost i performanse.

Блуетоотх пуњач батерија од 20 волти налази се на бетонском поду са жљебовима

Izuzetno robusno kućište

Pouzdano i bezbedno – iznutra i spolja. Poliamidno kućište ojačano staklenim vlaknima, koje je zaštićeno od prašine i udaraca, pouzdano štiti vašu X 20 V Team i X 12 V Team bateriju i čini je izuzetno izdržljivom.

Човек који носи заштитне наочаре буши дрвену летву помоћу акумулаторске ударне бушилице од 20 волти док клечи

Uverite se sami

Naše baterije su napravljene o visokokvalitetnih litijum-jonskih ćelija. Koristimo poseban i potpuno automatizovan postupak praćenja svakog koraka proizvodnje, prateći ga uz pomoć najnovijih kodova matrice podataka. Tako osiguravamo bezbednost i kvalitet tokom celog radnog veka naših proizvoda. Zbog toga sa zadovoljstvom nudimo sledeću garanciju: tri godine na sve vaše baterije.

Акумулаторска бушилица од 20 волти лебди изнад металних струготина испред сивог бетонског зида

Tehnologija baterija koja misli svojom „glavomˮ

Aktivno upravljanje PARKSIDE baterijama pouzdano štiti baterije od oštećenja poput dubokog pražnjenja, prenapona, pregrevanja i samopražnjenja. S tim u vezi, svi parametri koji se odnose na bezbednost se kontinuirano prate u svakoj bateriji. Uravnotežavanjem PARKSIDE ćelija se osigurava ravnomerno korišćenje svih ćelija. Time se povećava vreme rada baterije i njen radni vek.

Пуњач батерија од 20 волти налази се на дрвеној површини испред сивог бетона

Punjači sa puno snage

Uzmite odgovarajući punjač za svoju bateriju. Sistemi napajanja visokih performansi osiguravaju ravnomerno punjenje svih baterija. Time se značajno produžava radni vek vaše baterije. Da bi se osigurala maksimalna bezbednost, baterije se automatski isključuju pri pojavi kvara. Gumene nožice sa zaštitom od klizanja i integrisani zidni nosač pružaju maksimalnu fleksibilnost stanicama za punjenje.

Naši sistemi baterija

Батерија од 12 волти, убодна тестера и шрафцигер стајали су на дрвеној површини

Jedna baterija, beskonačne mogućnosti

Fleksibilno menjajte alat i punite različite PARKSIDE uređaje na baterijski pogon sa samo jednom baterijom. Kompaktni, ergonomični X 12 V Team uključuje više od 20 kompatibilnih uređaja. Kod sistema X 20 V Team visokih performansi, jedna baterija je kompatibilna sa više od 100 uređaja. Time ne štedite samo novac, već i prostor i resurse. To je dobro za vas, ali i za životnu sredinu.

Увећани део штампане плоче

Punite pametno, radite pametno

Performance ili Balanced, Eco ili Expert? Programirajte svoj pametni punjač jednostavnim korišćenjem aplikacije PARKSIDE i konfigurišite performanse baterije. Tako ćete na najbolji način zaštititi baterijske ćelije i produžiti funkcionalnost baterije.

Dva pametna telefona sa pogledom na pregled uređaja aplikacije PARKSIDE i ekran sa logotipom

iOS ili Android

PARKSIDE aplikacija čeka na vas! Koristite ovu aplikaciju da povežete svoju bateriju putem Bluetootha®, a svoj punjač putem WIFI mreže i osmislite savršene postavke za vaš projekat. Jeste li spremi da se povežete?

10.000+ Downloads
Google Play Store EN

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

App Store Apple EN

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.