Would you like to switch to the English site?

Жена бургијом уклања камење са перфорираног зида

Možete vi to!

U društvu PARKSIDE verujemo da bi svako trebalo da dobije priliku da razradi svoje spiskove obaveza za svoj dom i baštu. Od zidne zatege do najzahtevnijeg projekta. To je naš cilj i ono zbog čega smo strastveni u društvu PARKSIDE.

Ovo dobijate
uz PARKSIDE

Батеријска угаона брусилица од 20 волти ради на танкој металној цеви, док лебди, варнице и метални делови лете

Kvalitet po najboljoj ceni

Uz PARKSIDE ste sigurni da dobijate najviši kvalitet i performanse za obavljanje zadataka u vašem domu i bašti po najboljoj mogućoj ceni.

Парксиде производи се налазе на дрвеним сандуцима и деле се на производе за башту, алате и перформансе

Sjajan izbor za sve

Bezbroj aplikacija. Različite klase performansi. Namenski sistemi proizvoda poput naših serija baterija X20V Team i X12V Team. Od početnog nivoa do profesionalca, u našem asortimanu proizvoda naći ćete sve što vam je potrebno.

Блуетоотх пуњач батерија од 20 волти лебди изнад шрафова и металних струготина

Uvek nove opcije

Od motora bez četkica do pametne veze putem aplikacije: znamo šta vam je potrebno da pređete na sledeći nivo i da vam olakšamo obavljanje zadataka u vašem domu i bašti.

Za početnike i visokoambiciozne

Dobro poznajete PARKSIDE. Uz PARKSIDE Performance, prelazite na sledeći nivo! Sa kontinuirano novim karakteristikama uvek po najboljoj ceni.

Човек чекићем за бушилицу пробија камени зид

Parkside

Ovde ćete naći sve što vam je potrebno da vaš „uradi samˮ projekat bude uspešan.
Човек ради на унутрашњем каменом зиду са бежичним комбинованим чекићем

Parkside Performance

Poklonite svoje poverenje vrhunskim performansama na zahtevnim projektima.

Dobro pitanje, dobar odgovor

Imate li pitanja u vezi sa PARKSIDE proizvodima? Na svoja pitanja odgovore možete naći i ovde. A ako ih ne nađete, obratite se našoj korisničkoj službi.

Uz PARKSIDE ste sigurni da ćete dobiti najviši kvalitet i najbolje performanse za obavljanje zadataka u vašem domu i bašti po najboljoj mogućoj ceni. Za to nudimo bezbroj aplikacija, različitih klasa performansi i namenskih sistema proizvoda poput naše tehnologije baterija. Naš asortiman proizvoda je dovoljno velik da pronađete ono što vam je potrebno, bilo da ste početnik ili stručnjak. Od motora bez četkica pa sve do pametne veze putem aplikacije. Takođe uživajte u kontinuirano novim karakteristikama.

Za „uradi samˮ entuzijaste i majstore, bilo početnike ili napredne! U društvu PARKSIDE verujemo da bi svako trebalo da dobije priliku da razradi svoje spiskove obaveza za svoj dom i baštu. Od eksera u zidu do najzahtevnijeg projekta. Uz PARKSIDE ćete naći sve što vam je potrebno da „uradi samˮ projekte za svoj dom i baštu učinite uspešnim. Uz PARKSIDE Performance, idete na korak dalje. Iskoristite najbolje performanse i kontinuirano nove karakteristike koje će vam omogućiti da radite poput profesionalca.

Uputstva za upotrebu su priložena uz svaki proizvod. Ako ste ih izgubili, slobodno se u bilo kom trenutku obratite našim trgovinskim partnerima za pomoć. Na našoj stranici za kontakt ćete saznati kako da stupite s njima u kontakt.

Uz Ready2Connect možete putem Bluetootha da komunicirate sa svojim PARKSIDE pametnim baterijama. Performance ili Balanced, Eco ili Expert? Programirajte svoj pametni punjač jednostavnim korišćenjem aplikacije PARKSIDE i konfigurišite performanse baterije. Tako ćete na najbolji način zaštititi baterijske ćelije i produžiti funkcionalnost baterije.

Od odvijača do ubodnih testera: PARKSIDE vam nudi sve što vam je potrebno da vaš „uradi samˮ projekat bude uspešan. Uz PARKSIDE Performance dobijate električni alat izuzetno visokih performansi koji će vašoj radionici doneti potpuno nove karakteristike i mogućnosti.

Naš asortiman proizvoda uključuje sve što vam je potrebno za jednostavne ili izazovne zadatke u vašem domu i bašti. Za radionicu su to električni alat i mašine, ručni alat, radionički pribor, merdevine, skele i stepenice, radna odeća i zaštitna oprema za radno mesto, oprema za farbanje, podne obloge i podni pribor kao i proizvodi vezani za grejanje i klimatizaciju, ali i za kupatilo, vodovodne instalacije i kućnu bezbednost. Naš baštenski asortiman obuhvata baštenske uređaje i alat, proizvode za zalivanje, baštenske šupe i skloništa, kao i posude i opremu za biljke.

Dugotrajna snaga, visokokvalitetne litijum-jonske ćelije i najstroži standardi kvaliteta: naše PARKSIDE baterije su pravi agregati za napajanje. Radite fleksibilnije i sa više snage i pouzdanosti pri svakoj primenu. Komponente naših baterija X20V i X12V biramo prema najvišim standardima kontrole i kvaliteta i savršeno ih usklađujemo jedne prema drugoj. Aktivno upravljanje PARKSIDE baterijama pouzdano štiti vaše baterije od oštećenja poput dubokog pražnjenja, prenapona, pregrevanja i samopražnjenja. Uravnotežavanjem PARKSIDE ćelija se osigurava ravnomerno punjenje svih ćelija. Time se povećava vreme rada baterije i njen radni vek. A uz to vam dajemo i trogodišnju garanciju na svaku PARKSIDE bateriju.

Fleksibilno menjajte alat i napajajte različite PARKSIDE baterijske uređaje koristeći samo jednu bateriju. Kompaktni, ergonomični X12V Team uključuje preko 20 kompatibilnih uređaja. Kod sistema X20V Team visokih performansi, jedna baterija je kompatibilna sa više od 70 uređaja. Time ne štedite samo novac, već i prostor i resurse. To je dobro za vas, ali i za životnu sredinu.

X12V Team je vaš kompaktni pomoćnik za brzo i fleksibilno obavljanje lakih i srednje teških poslova. Bez zamršenih kablova, bez dugog trajanja punjenja i proizveden po najvišim standardima kvaliteta marke PARKSIDE. Fleksibilno menjajte između više od 20 baterijskih uređaja koristeći samo jednu bateriju i jedan punjač. Različiti kapaciteti baterija od 2,0 do 5,0 amper sati (Ah) vam nude odlično vreme izvršavanja i snagu za svaki zadatak. X20V Team uključuje posebno moćne baterije za srednje teške do teške poslove. Ovi proizvodi su 100% kompatibilni sa više od 70 baterijskih uređaja i obezbeđuju dokazani kvalitet i sigurnost. Bilo da se bušite, režete ili kosite, visokokvalitetne litijum-jonske ćelije pružiće vašem projektu pravu snagu.

Na mreži, gde god i kad god poželite. U Lidlovoj e-prodavnici ili Kauflandovoj e-prodavnici.

Strogo nadgledamo proizvodne procese naših proizvoda. Zato smo sigurni u njihov kvalitet. I pored toga, nudimo vam tri godine garancije za električni alat, baterijske uređaje, baštenski alat i uređaje za zalivanje marke PARKSIDE. A za proizvode marke PARKSIDE Performance nudimo pet godina garancije.

Obratite se našim trgovinskim partnerima za sva pitanja koja imate. Na našoj stranici za kontakt ćete saznati kako da stupite s njima u kontakt.

Žao nam je što imate probleme sa svojim PARKSIDE proizvodom. Sa zadovoljstvom vam stojimo na usluzi i želimo da vam pomognemo. Zato vas molimo da se obratite našem trgovinskom partneru. Podatke ćete naći na našoj stranici za kontakt.

Veliki izbor dodatne opreme možete naći u e-prodavnicama naših trgovinskih partnera. Od njih takođe možete nabaviti rezervne delove i stupiti s njima u kontakt putem naše stranice za kontakt.

Naš PARKSIDE V20V Team je savršen sistem baterija za prave „uradi samˮ stručnjake. Za adekvatan vek trajanja baterija do 1800 V, nudimo PARKSIDE 40 V uređaje. Iskoristite to što vam više nije potreban nikakav drugi sistem baterija, zato što proizvode od 40 V možete da napajate i pomoću X20V Team baterija. To znači: 20 V + 20 V = 40 V, odnosno dvostruka snaga sistema X20V Team! Naše uređaje od 40 V preporučujemo za izuzetno izazovne poslove koji zahtevaju maksimalnu snagu. Možete vi to!

Човек седи испред монитора у канцеларији и разговара телефоном преко слушалица

Kako da stupite u kontakt s nama

Imate li pitanja u vezi sa našim proizvodima, garancijama, rezervnim delovima ili možda želite da se žalite? Naši trgovinski partneri, Lidl i Kaufland, kao i naši servisni partneri vam stoje na raspolaganju.