Would you like to switch to the English site?

Ασυναγώνιστη ισχύς μπαταρίας

  • Τελευταία τεχνολογία
  • Τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας
  • Ισχύς μεγάλης διάρκειας

Αυτά σας εγγυόμαστε

Αυτό είναι το σημείο όπου το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης συναντά τη μέγιστη ασφάλεια. Ανακαλύψτε την τεχνολογία μπαταριών PARKSIDE και εργαστείτε με μεγαλύτερη ευελιξία, ισχύ και αξιοπιστία.

Ένας άνδρας κάθεται πίσω από έναν γυάλινο τοίχο σε ένα γραφείο και εξετάζει ένα τεμάχιο εργασίας

Αποδεδειγμένα υψηλή ποιότητα

Έχετε υψηλά πρότυπα. Θέτουμε υψηλά πρότυπα στην ποιότητα. Επιλέγουμε τα εξαρτήματα των μπαταριών X20V και X12V σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ελέγχου και ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζει ισχύ και ασφάλεια σε κάθε εργασία.

Μια μπαταρία 20 βολτ παρουσιάζεται αφηρημένα στα επιμέρους μέρη της

Μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα

Όλα τα εξαρτήματα της μπαταρίας είναι τέλεια προσαρμοσμένα μεταξύ τους. Δεδομένου ότι όλες οι κυψέλες μπαταριών υπόκεινται σε ορισμένες διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της παραγωγής, χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια επιλογής για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και απόδοση.

Ένας φορτιστής μπαταρίας Bluetooth 20 βολτ στέκεται σε ένα αυλακωμένο τσιμεντένιο δάπεδο

Εξαιρετικά ανθεκτικό περίβλημα

Αξιόπιστη και ασφαλής – μέσα και έξω. Το ενισχυμένο με υαλοβάμβακα περίβλημα από πολυαμίδιο, το οποίο προστατεύεται από τη σκόνη και τα χτυπήματα, προστατεύει αξιόπιστα την μπαταρία X20V και X12V και την καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτική.

Ένας άνδρας που φοράει γυαλιά ασφαλείας τρυπάει ένα ξύλινο πηχάκι με τρυπάνι μπαταρίας 20 βολτ ενώ γονατίζει

Δείτε το και μόνοι σας

Οι μπαταρίες μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας κυψέλες ιόντων λιθίου. Χρησιμοποιούμε μια ειδική πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία επιθεώρησης για την παρακολούθηση κάθε βήματος της διαδικασίας και μπορούμε να το εντοπίσουμε χρησιμοποιώντας τους πιο πρόσφατους κωδικούς data matrix. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ποιότητα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής - και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε τριετή εγγύηση για όλες τις μπαταρίες μας. 

Ένα τρυπάνι μπαταρίας 20 βολτ αιωρείται πάνω από μεταλλικά θραύσματα μπροστά από έναν γκρίζο τσιμεντένιο τοίχο

Η τεχνολογία μπαταριών που σκέφτεται μόνη της

Το PARKSIDE Active Battery Management προστατεύει αξιόπιστα τις μπαταρίες από βλάβες όπως η βαθιά εκφόρτιση, η υπέρταση, η υπερθέρμανση και η αυτοεκφόρτιση. Για το σκοπό αυτό, όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με την ασφάλεια παρακολουθούνται συνεχώς σε κάθε μπαταρία. Το PARKSIDE Cell Balancing διασφαλίζει ότι αξιοποιούνται όλες οι κυψέλες. Αυτό αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ένας φορτιστής μπαταρίας 20 βολτ στέκεται σε μια ξύλινη επιφάνεια μπροστά από γκρίζο σκυρόδεμα.

Φορτιστές με υψηλή ισχύ

Αποκτήστε τον κατάλληλο φορτιστή για την μπαταρία σας. Τα πακέτα ισχύος υψηλής απόδοσης διασφαλίζουν ότι κάθε μπαταρία φορτίζεται ομοιόμορφα. Αυτό αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια, απενεργοποιούνται αυτόματα όταν παρουσιάζονται σφάλματα. Τα αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ και η ενσωματωμένη επιτοίχια βάση προσφέρουν στους σταθμούς φόρτισης μέγιστη ευελιξία.

Τα συστήματα μπαταριών μας

Μια μπαταρία 12 βολτ, ένα παζλ και ένα κατσαβίδι-τρύπανο σε ξύλινη επιφάνεια

Μία μπαταρία, απεριόριστες δυνατότητες

Μεταβείτε ευέλικτα μεταξύ εργαλείων και τροφοδοτήστε διαφορετικές συσκευές PARKSIDE με μία μόνο μπαταρία. Η συμπαγής, εργονομική σειρά X12V Team περιλαμβάνει πάνω από 20 συμβατές συσκευές. Στο σύστημα υψηλής απόδοσης X20V Team, μία μπαταρία είναι συμβατή με περισσότερες από 100 συσκευές. Αυτό δεν σας εξοικονομεί μόνο χρήματα, αλλά και χώρο και πόρους. Αυτό είναι καλό τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον.

Μεγαλύτερο τμήμα πλακέτας κυκλώματος

Φορτίστε έξυπνα, εργαστείτε έξυπνα

Performance ή Balanced, Eco ή Expert; Προγραμματίστε τον έξυπνο φορτιστή σας χρησιμοποιώντας απλώς την εφαρμογή Lidl Home App και ρυθμίστε την απόδοση της μπαταρίας. Αυτό σας επιτρέπει να προστατεύετε τις κυψέλες της μπαταρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διατηρείτε τη μπαταρία σε λειτουργία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δύο smartphones με προβολή της επισκόπησης της συσκευής της εφαρμογής PARKSIDE και της οθόνης με το λογότυπο

Είτε IOS είτε Android

Η εφαρμογή PARKSIDE σας περιμένει! Χρησιμοποιήστε αυτή την εφαρμογή για να συνδέσετε την μπαταρία σας μέσω Bluetooth® και τον φορτιστή σας μέσω Wi-Fi και να πραγματοποιήσετε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για την εργασία σας. Έτοιμοι για σύνδεση;

10.000+ Downloads

Google, Android and Google Play are Trademarks of Google LLC.

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.